Welcome to the Reach Out Event

The day consists of panel discussions, spoken word and music. You can come and go and stay as long as you like, ask questions, challenge the speakers, learn, and share of our own experiences. The program is led by Habiba Ali, the coordinator of the Reach Out project. The day is not about predicting threats and deepening divides – the contrary. The event is a place to share of your work, learn from each other and explore the different initiatives supporting the work done to prevent polarization and violent extremism.

Reach Out is implemented by Finn Church Aid and The Network for Religious and Traditional Peacemakers with support from the European Union.

To view the full programme, click:
https://drive.google.com/open?id=153F16fk430Ut-T_PI8SsqvU93DtWXnq2

More information on the speakers can be found here:
https://drive.google.com/open?id=1lpUeQsb5BNX2T7sxGLU23FTZUc-xx1nG

Follow, sign up and share the event:
Facebook: https://www.facebook.com/events/184738525589144/

For more information on Reach Out:
www: www.reachout.fi
KUA: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/osallistu/reach-out/
Facebook: https://www.facebook.com/Reach-Out-160049051365418

 


 

Tervetuloa Reach Out -tapahtumaan

Näkökulmat ja toimintatavat poikkeavat toisistaan, mutta yhdestä asiasta olemme samaa mieltä – olemme vahvempia, kun työskentelemme yhdessä. Tästä syystä Reach Out -hanke on kutsunut yhteistyökumppaninsa eli väkivaltaisen ekstremismin, polarisaation ja dialogin asiantuntijat Sanomataloon 24. maaliskuuta. Sanomatalossa ennaltaehkäisevän työn asiantuntijat saavat tilaisuuden kertoa, miten he työskentelevät tasa-arvoisen ja yhtenäisen yhteiskunnan puolesta myös silloin, kun kriisi ei ole päällä.

Karkeasti suomennettuna Reach Out tarkoittaa ”tavoittamista” tai ”kurkottamista”. Nämä sanat summaavat Reach Out -työn ytimen. Reach Outin tarkoitus on tavoittaa polarisaation, väkivaltaisen ääriajattelun ja radikalisaation ennaltaehkäisyn parissa työskentelevät tahot, tuoda heidät yhteen ja löytää keinoja, joilla nämä tahot voivat työskennellä yhdessä. Reach Out ei keksi pyörää uudelleen, vaan vahvistaa niitä pyöriä, jotka pyörivät jo.

Reach Out -hanke on kutsunut ennaltaehkäisevän työn toimijat Sanomataloon lauantaina 24.3. kertomaan työstään, oppimaan toisiltaan ja jakamaan kokemuksiaan työn eri vaiheista. Tapahtumassa ei maalata uhkakuvia, vaan tuodaan esiin malleja, jotka toimivat ja joiden päälle on mahdollista rakentaa kestäviä toimintatapoja. Reach Outissa samalla viivalla ovat niin viranomaiset, perheet, nuoret, asiantuntijat kuin tutkijat – kaikkien panos on voimavara.

Päivä koostuu paneelikeskusteluista, asiaintuntijapuheenvuoroista, spoken word -runoudesta, musiikista ja Reach Out -hankkeen kumppaneiden esittelyistä.  Sanomataloon voi tulla ja mennä, siellä saa kysyä, haastaa, oppia ja kertoa omista kokemuksista. Ohjelman juontaa Reach Out -hankkeen koordinaattori Habiba Ali.

Iltapäivä koostuu kolmesta paneelista, joiden kieli on englanti.

Päivän ohjelma:
https://drive.google.com/open?id=153F16fk430Ut-T_PI8SsqvU93DtWXnq2 

Lisätietoja puhujista:
https://drive.google.com/open?id=1lpUeQsb5BNX2T7sxGLU23FTZUc-xx1nG

Ilmoittaudu ja seuraa tapahtumaa:
Facebook: https://www.facebook.com/events/184738525589144/

Lisätietoa Reach Out -hankkeesta:
www: www.reachout.fi
KUA: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/osallistu/reach-out/
Facebook: https://www.facebook.com/FCAReachOut/

 

Reach Out -hanke on osa Kirkon Ulkomaanapua ja Uskonnollisten ja perinteisten toimijoiden rauhanverkoston työtä. Reach Out hanke toteutetaan Euroopan Unionin Sisäisen turvallisuuden ISF -rahaston tuella.

 

20.3.2018
Anna Tervahartiala
Communications Officer